Jóga

Gerincjóga

A Camp One Gym-ben egy kezdő gerincjóga órával várlak hétfőnkéntként. Ez a hatha jóga elemeire épülő, a fizikai testen keresztül az idegrendszerre is hatással bíró mozgásterápia. A helyes testtartás beállításától indítunk, majd az egész testet mobilizáló és a célzott izomerősítések mellett a lazító, stresszoldó képesség fokozásán van a hangsúly. Gyakorlás közben fontos szerepet kap a légzés figyelése, annak összehangolása a mozgással.

A rendszeres jógázóknak és a jógával még csak most ismerkedőknek is ajánlott mozgásforma. Ha ízületi vagy gerinc bántalmaid vannak, akkor is bátran csatlakozz vagy ha megszeretnéd ezeket előzni, akkor pláne!

Szintén remek kiegészítése lehet bármely sporttevékenységnek.

Senior jóga 50+

Egészségünk megőrzése érdekében rengeteget tehetünk a rendszeres mozgással. A jógában kiemelt szerepet kap a helyes testtartás gyakorlása, a légzés tudatos irányítása, mellyel hathatunk a belső szervek működésére miközben stresszoldó hatása is van.

Ezen az órán egy lassabb ütemű gyakorlást követve az ízületek átmozgatása, a helyes légzés és testtartás beálltása mellett az egyensúly fejlesztő gyakorlatok kapnak nagy szerepet. Természetesen az egyéni egészségügyi állapotok figyelembevételével.

Dinamikus jóga

Szintén a gerincjóga elemeit, elveit felhasználva de itt egy dinamikusabb kivitelezéssel találkozhatsz. Célunk ezzel, hogy egy kicsit a keringési rendszert is jobban megdolgoztassuk és kellemesen elfáradjunk. 

Egyéni jóga foglalkozások

Itt csak Rád koncentrálva, a pózok helyes beállításával gyakorolhatsz. Megtanulhatod, hogy egy sérülés után hogyan módosítsd a gyakorlásod. Felállíthatsz egyéni célokat, melyet az egyéni foglalkozásokon fókuszáltan, gyorsabban elérhetsz. 

Előre egyeztetett időpontokban az ATLASBAN vagy az otthonodban.