Széchenyi 2020 pályázat

Projekt azonosító száma: DD-GINOP-519/7688

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege: 4 573 800,- Ft

A finanszírozás típusa: Európai Szociális Alap

A projekt fizikai befejezése: 2021.08.31.

Támogatási intenzitás: 100%

Projekt bemutatása

Az egyéni vállalkozásom elindítása több, mint 4,5 millió Ft európai uniós támogatásban részesült. Az Európai Szociális Alap az elszámolható költségek 100%-át finanszírozza.

2014-ben végeztem a PTE Egészségtudományi Karán gyógytornászként, majd 2016-tól a Fizioterápia Mesterképzés szakon folytattam tanulmányaimat. Azóta számos továbbképzéssel szélesítettem látókörömet, bővítettem tudásom. A főiskolai, egyetemi évek alatt a derékfájdalom témájával foglalkoztam behatóbban. Vizsgáltuk egészségügyi dolgozók állapotát, kidolgoztunk számukra gerincprevenciós programot. Majd sikerült egy nemzetközi derékfájdalom specifikus kérdőívet magyar nyelven validálni.
Eddigi pályafutásom alatt mozgássérült felnőttekkel és gyermekekkel dolgoztam, krónikus mozgásszervi panaszok kezelésére fókuszálva. Gerincjóga oktatói végzettségemet a Mandala Jógastúdióban szereztem.

Jelen projekt keretében egyéni gyógytorna kezeléseket, valamint házhoz kijáró rehabilitációs szolgáltatást biztosítok. E mellett csoportos jóga órákat és mászófal terápiás foglalkozásokat tartok mind prevenciós, mind kezelési célból.
A projekt keretén belül a munkavégzéshez szükséges tárgyi eszközök beszerzése is megtörtént.

A projekt célja, hogy elindíthassam egyéni vállalkozásomat és ehhez a felmerülő eszközök, anyagi kiadások fedezve legyenek, amíg meg nem ismerik jobban munkámat a régióban élők.